Beteljesedik az őszinte szerelem: Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Megosztás

Bár eddig is nyílt titok volt, most már egyértelműen lehullt a lepel – a felcsúti milliárdos és Várkonyi Andrea egy párt alkotnak és hamarosan egybekelnek.

A KESMA-hoz tartozó Bors számolt be arról, hogy egy párt alkot a milliárdos és a műsorvezető.

“Nem titok többé: összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc” – ezzel a címmel jelent meg egy cikk a Bors online kiadásán, amellyel a Hot! magazin csütörtöki számát promózzák.

A KESMA-hoz tartozó Bors szerint a cikkből majd kiderül, hogy igaz a több hónapja keringő pletyka: Várkonyi Andreának a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc a párja. Emellett arról is lehet majd olvasni, hogyan ismerkedtek meg és kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy Várkonyi és Mészáros egy párt alkot. A március 15-i hosszú hétvége után állt elő azzal Hadházy Ákos országgyűlési képviselő, hogy ha a birtokában lévő dokumentumok hitelesek, akkor Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a NER-gépet igénybe véve utazott el Dubajba, majd tért onnan vissza. Az utasokról videót is készítettünk, bár – a maszk miatt is – nehéz volt kétséget kizáróan megállapítani, hogy ők-e azok.

Az üzleti életben is található kapcsolódási pont a pár esetében: januárban arról számolt be a Népszava, hogy Érdről az Andrássy út 105. szám alá, a Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz és Vida József TV2-tulajdonoshoz köthető villába költözött decemberben Várkonyi Andrea médiacége, a Whitedog Media Kft.

Mészáros Lőrinc cégcsoportja egyébként pont erre a cégre bízta a csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázatot. (Hvg.hu)

A Facebookon egy igazán ütős hozzászólás, remek szarkazmussal összefoglalja a lényeget:

“Andrea már gázszerelő korában is távolról csodálta Lőrincet csak nem merte kimutatni érzéseit a félszeg de zseniális ffi felé.. Lőrinc szegény legény volt de dolgos jóravaló ember aki titokban Andreáról álmodozott de sosem merte megszólítani.. aztán teltek múltak az évek és Andrea szomorúan pillázott egy TV műsorban míg Lőrinc jó eszének a szerencsének meg a nagy kópé falusi barátjának köszönhetően gazdag ember lett… végül az élet újra egymás mellé sodorta őket és egy szempillantás alatt beteljesedett titkolt szerelmük. Ez olyan csodaszép történet 👩‍❤️‍👨🔔💒🤣”

Kapcsolódó cikkek