Íme, Majkáék új videoklipje – videó

Megosztás

Új klipes nótával jelentkezett a napokban Majka és Curtis. Már az előzetesből is látszott, hogy a zenészek ezúttal komolyabb témához nyúltak, amiről Majoros Péter részletesen is mesélt az Indexnek. A „Szavak nélkül” kisfilmjét a járványhelyzet ihlette, ami rá is nagyon intenzíven hatott, hiszen a rendezvénystop miatt gyakorlatilag egyáltalán nem volt lehetősége rá, hogy színpadra álljon és találkozzon a közönséggel.

„Ez a nóta kicsit depresszív, már ami a hangulatát illeti. A mondanivaló viszont valamivel pozitívabb, hiszen az elmúlt másfél év tanácstalansága után azért van remény, hogy forduljon a dolog. Egy talpraesett ember egy ilyen helyzetben is meglátja a lehetőségét annak, hogy esetleg valami másban kiteljesedjen. Az én életemben ez az egész egy óriási felkiáltójel, azt hittem, hogy csak magam ronthatom el a dolgokat. Ki gondolta volna, hogy ez lesz belőle?” – mondta Majka, hozzátéve: A DAL EGYIK FONTOS ÜZENETE, HOGY BÁRMILYEN KILÁTÁSTALANNAK TŰNIK A HELYZET, MINDIG VAN MIBE KAPASZKODNI.

A friss szerzemény klipjében – ahogy a tavaly nyáron megjelent „A csúcson túl” című dalban – Veres Mónika szerepel. Nika akkor került Majkáék csapatába, amikor Kollányi Zsuzsiról kiderült, hogy a harmadik gyermekét várja. A rapper azt mondja, maximálisan elégedettek vele, és a későbbiekben is számítanak rá.

Index.hu

Kapcsolódó cikkek