Egy korábban betiltott dallal érkezett az Animal Cannibals, már a cím is árulkodó – videó

Megosztás

Gyorsan megértjük, miért is nem engedélyezték ezt akkoriban. Most azonban itt van.

Nem is gondoltuk volna, de mindig még mindig meg tud lepni bennünket az Animal Cannibals! A rap régi motorosai ezúttal egy valóban rendhagyó szerzeménnyel érkeznek. A duó egy negyed évszázados felvételt dob a piacra, amit a ’90-es évek végén nem tudtak bemutatni, mert annak idején túl szókimondónak találták – számol be róla a Blikk.hu.

„25 évvel ezelőtt írtuk meg ezt a dalt. Akkor jelent meg a második lemezünk, aminek ez lett volna az egyik húzóslágere. Ezt azt egyik műsorvezető be is harangozta az akkori legnépszerűbb tévés zenei műsorban, amiért rögtön ki is rúgták” – magyarázzák a fiúk, majd hozzáteszik, hogy ezek után úgy látta jónak a kiadó, ha finomítanak a dalon és „Edd meg a telefonom” címmel és szöveggel jelenik meg.

Az Animal Canibals most gondolt egy nagyot és úgy döntött, hogy eleget pihent már az anno betiltott dal, ezért megjelentetik a cenzúrázatlan verzióját, ráadásul stílszerűen április 1-jén.

„Eljött az idő, hogy a betiltott verzió is napvilágot lásson! Ráadásul, most még videóklip is készült hozzá! Boldog bolondok napját és sok locsolót kívánunk” – zárja a beszélgetést az Animal Cannibals két tagja Ricsipí és Qka Mc.

Nézzétek meg az egykor betiltott Kapd be a faxom című dalt, most a friss videoklippel együtt itt:

Kapcsolódó cikkek