Márki-Zay: Akiket a Fidesz felvállalna, már nem vállalják fel a Fideszt

Megosztás

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Márki-Zay Péter tett közzé egy újabb posztot a Fidesz szavazóival kapcsolatos hozzáállásáról.

“A kormánypárti média újabb gumicsontot talált: szerintük amikor a Vásárhelyhez hasonló városokban a Fidesz legjobb embereiről mondtam kritikát, valójában minden fideszes szavazót sértegettem. Ha szavazóikét nem is, saját szellemi képességeiket mindenesetre bizonyították: aki a vonatkozó szövegből erre a következtetésre jut, annak komoly problémái vannak a logikai és szövegértési képességeivel” – írta a politikus.

“Gyanús azonban, hogy Dömötör Csaba és az agit-proposoknak nem szellemi, hanem erkölcsi téren szenvednek fogyatékosságot: ezért beszélnek MINDIG MAGYARORSZÁG MEGTÁMADÁSÁRÓL, HA BRÜSSZELBEN VALAKI SZÓVÁ TESZI, HOGY LOPNAK. A vasárnapi értékelésben természetesen a Fidesz helyi vezetőiről beszéltem (l. mellékelt videó), a képviselőikről, akiket Lázár János két éve még le akart váltani, de nem tudott, mert nem talált önként jelentkező értelmes embereket. A Fidesz leépülését jelzi, hogy a Professzorok Batthyány Körét felváltotta Németh Szilárd, vidéki városokban pedig egyre kevésbé találnak embert” – folytatta.

“Akiket a Fidesz felvállalna, már nem vállalják fel a Fideszt! Amikor az oltásokon nyerészkedők rágalmaznak oltásellenességgel, Soros-ösztöndíjasok Soros-ügynökséggel, kötvényárusok migránsbetelepítéssel, ügynökakták titkosítói kommunizmussal, akkor senki számára nem lehet kérdéses, hogy KI NÉZI HÜLYÉNEK A FIDESZ SZAVAZÓIT…”

– tette hozzá Márki-Zay.

Kapcsolódó cikkek