Márki-Zay Péter: Nem az a baj, hogy a fideszben van a legtöbb meleg – videó

Megosztás

A Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke, Márki-Zay Péter foglalt állást a magyar meleg-kérdésről és Szájer József esetéről.

“A Fidesz unióellenes retorikája és vétójogával való zsarolása lehet az oka, hogy Szájer József novemberben nemcsak lebukott, amint egy meleg-orgiáról az ereszen át távozott, letartóztatták kábítószerrel a hátizsákjában, de neve kiszivárgott a sajtónak, a tulajdonos másik nyolc magyarországi fideszes meleg politikusról is nyilatkozott, most pedig egy filmfelvétel is előkerült a letartóztatásról. A Fidesz-alapító, Orbán-bizalmas Szájer József, a homofób alaptörvény szerzőjének szexuális beállítottsága sokak számára már régóta ismert tény volt, ami eddig mégsem kapott nagyobb nyilvánosságot – hasonló botrányokra a jövőben is lehet még számítani.”

– Fűzte hozzá a videójához Márki-Zay.

A politikus szerint amíg a homoszexualitást a Fideszen belül szégyellni kell és ezzel zsarolhatóak is, addig semmi meglepő nincs abban, ha meleg kereszténydemokrata politikusok hirdetik leghangosabban Orbán melegellenes gyűlöletkampányát.

Egy olyan tisztességes, minden embert érdemei alapján elfogadó magyarországot szeretnék, ahol a fideszes politikusok is szabadon, félelem nélkül felvállalhatják homoszexualitásukat.

– Zárta mondandóját a Mindenki Magyarországa politikusa.

Kapcsolódó cikkek