Kétoldali tüdőgyulladást kapott Dobrev Klára, rendkívül kemény hetek állnak mögötte

Megosztás

A politikus kemény tünetekkel esett ágynak, nem úszta meg enyhébb lefolyású betegséggel. Mostanra viszont túl van a nehezén.

Dobrev Klára erről saját Facebook-oldalán számolt be.

“Kemény három hét van mögöttem. A koronavírustól kétoldali tüdőgyulladásom lett. Láz, köhögés és légszomj, pontosan úgy, ahogy az orvosok és a covidon átesettek mondják. Szerencsére végül nem kellett kórházba mennem, mostanra elmúlt a lázam, de a köhögés még megmaradt. Meg fogok gyógyulni. Nem mindenki ilyen szerencsés. Napról napra nő azoknak a száma, akikről már csak egy bejegyzést látok itt a Facebookon, hogy itt hagyott minket, elment. Emberek, akik távoli ismerősök voltak. Emberek, akiket személyesen ismertem, akikkel az elmúlt években egymás mellé sodort minket az élet. Emberek 50, 60 vagy 70 évesen, ki fáradtan, ki tele energiával, de még élhettek volna, még élniük kellett volna!

Maró dühvel olvasom, hogy Magyarországon halnak meg arányaiban a legtöbben a világon. Ennek nem kellene, nem szabadna így lenni! Minden kormány számára a legfontosabb, ha úgy tetszik, a legszentebb feladat az állampolgárok életének megvédése. Nem állhat semmi efelett! Nem lehet semmi ennél fontosabb! Sajnos, a kormány nem érti ezt a felelősségét, és az emberek élete helyett sportra, az egyházaknak, vadászati kiállításra és még ki tudja, mennyi felesleges dologra megy el a pénz.

Nem fogjuk nekik megbocsátani!”

Kapcsolódó cikkek