Nevetséges és ijesztő: Az Orbán-hívő polgármester olyan körítéssel emlékezett meg a nemzeti ünnepen, hogy Rákosi is megirigyelné

Megosztás

Évről évre azt gondoljuk, hogy ennél már nem lehet lejjebb jutni ebben az erőltetett személyi kultuszban, de mindig rájövünk, hogy igen, lehet. A decsi polgármester ünnepi beszédének lényege kicsit sem a márciusi hősökre való emlékezés volt, hanem a propaganda Orbán Viktor mellett. Elképesztő és ijesztő, az ötvenes évek óta ilyet nem láthattunk… csak az utóbbi néhány esztendőben egyre többször.

Erről Hadházy Ákos adott hírt saját Facebook oldalán. Szó szerint rémisztő ez a kötelező személyi kultusz fideszes körökben.

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és szöveg

“És mi mégis láncot hordtunk? Decs polgármestere (H.Tibor) ízléses házi oltár előtt mondja el “ünnepi” köszöntőjét. A miniszterelnök és a trafikosztó képviselő bekeretezett képét a biztonság kedvéért kicsit el is forgatták a kamera felé, nehogy ne lássa a Nagy Forradalmárokat a falu népe.

De ha ez kevés lenne, egy orbánviktoros bögre is került az asztalra. A csontig hatoló talpnyalás sokkal szomorúbb, mint amennyire vicces és szánalmas. Benne van minden a mai Magyarországból, a sok ezer, EU pénzekkel megzsarolt és/vagy megvett polgármesterrel, az általuk presszionált, Fideszre szavazó kiszolgáltatott emberekkel. Nagy-nagy tisztelet a kivételeknek!

Rabok legyünk, vagy szabadok?”

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Egy hozzászóló remekül megfogta a lényeget: “Ez az a pillanat, amikor a “nem hívő” ember, nem tud megszólalni. Egyszerűen elfogynak a szavak, és csak a csend és a sötétség az, ami kifejezi azt, hogy hova süllyedt ez az ország. Ha nem látom, nem hiszem el 🤦‍♀️😢

Fideszes honfitársainkat is megkérdeznénk: Önök szerint ez így rendben van?

Kapcsolódó cikkek