Másodszor nem sikerült a bravúr, kikapott a Fraditól a DVTK

Megosztás

Az OTP Bank Liga 24. fordulójában a Ferencváros otthonába látogatott a Diósgyőr, amely néhány hete meglepetésre legyőzte a címvédő csapatot. Az első félidőben nem esett gól, a szünet után pedig többnyire a hazaiak támadtak, de a DVTK is eljutott néhányszor az ellenfél kapujáig. Azonban a legnagyobb diósgyőri ziccer is kimaradt, amit az ellentámadásban góllal büntettek a hazaiak. A hátralévő időben próbálkozott a DVTK, de egyenlíteni nem sikerült – olvasható a Minap.hu-n a klub honlapján közzétett beszámoló alapján az 1-0-val végződő mérkőzés után.

Zoran Zekic szerint a vereség ellenére most jobban játszott csapata, mint legutóbb, amikor meccset nyertek az Üllői úton. “Kellő agresszivitással és kompakt módon védekeztünk, nem hagytunk teret az FTC-nek, és két százszázalékos helyzetet is kihagytunk. Az ellenfelünk viszont olyan minőséget képvisel, hogy ki tudta használni a hibánkat, így veszítettünk. A félidőben azt mondtam, akár három-négy jó helyzetet alakíthattunk volna ki, higgadtabb döntéssel vagy pontosabb utolsó passzal ziccerbe kerülhettünk volna. Ezt követően jött Mirko Ivanovski és Márkvárt Dávid helyzete, amit már említettem.”

A DVTK ezzel továbbra is sereghajtó az NB1-es tabellán, négy pont a hátránya a szintén kieső helyen álló Zalaegerszeg mögött.

Minap.hu, Fotó: DVTK

Kapcsolódó cikkek