Ez kemény! Gyurcsány azzal vádolja Orbánt, hogy nem is a kínai vakcinát kapta, csak hazudott

Megosztás

A volt miniszterelnök szerint a jelenlegi kormány akkor is hazudik, amikor kérdez, gyakorlatilag semmiben nem mondanak igazat, folyamatosan félrevezetik az ország népét, akkor miért pont ebben mondana igazat Orbán Viktor és csapata. Kemény szavak.

Minimum érdekesnek nevezhető poszttal jelentkezett Gyurcsány Ferenc a Facebookon így hétfő délután. Orbán Viktor tegnap posztolta ki néhány fotóval, hogy megkapta a koronavírus elleni oltást; erre reagált most Gyurcsány.

Beoltották Orbán Viktort kínai vakcinával. Még a dobozát is megmutatták a kameráknak, hogy mindenki jól lássa, ez bizony kínai. Aztán eszembe jutott, hogy édesanyám gyakran tejfölös dobozban tette el a csirkepaprikást…

– írta a posztban, mellékelve két fotót: az egyiken Orbán az oltást kapja, a másikon a kínai vakcina doboza.

Megkeresték a DK elnökét, hogy ugyan nyilatkozzon már ehhez a pontpontponttal végződő poszthoz valamit, mert nehéz nem úgy érteni, hogy arra céloz, benne van: valójában nem is kínai vakcinát kapott a jelenlegi miniszterelnök. Válaszában eléggé egyértelművé tette, hogy erre célzott:

Látjuk nap mint nap, milyenek ezek. Amikor azt mondják, hogy a hivatalban dolgoznak, akkor épp a horvát tengeren yachtoznak. Amikor azt mondják, nincs egy fillér megtakarított pénzük, földeket, kastélyokat, méregdrága órákat vesznek. Maguknak mindenből a legjobbat akarjak.

Akkor miért éppen azt hinnénk el nekik, hogy a rosszabb, európai engedéllyel nem rendelkező kínaival oltatják magukat?

– válaszolta a Telexnek.

Orbán egyébként egy videón is posztolta az oltását, ahol maga az orvos mondja, hogy „elnök úrnak a kínai vakcinát tudjuk most adni”.

Kapcsolódó cikkek