Nem százas, teljesen őrült módjára ijesztgette a szembejövőket a magyar autós – videó

Megosztás

Milyen érdekes meglepetés lett volna, ha például a busz nem fékez le és nem tér ki. Mit lehet tenni az ilyen teljesen agyament sofőrökkel? Köztünk élnek.

A Bpiautosok.hu cikkét idézzük: ” Kb. 2 órával ezelőtt a Budapest XVII. kerületben a Pesti út – Zrínyi utca kereszteződésben a Zrínyi utcából a piros lámpán áthajtva az előttem haladó autó elé kifordult a ………. forgalmi rendszámú ezüst színű Hyundai Accent,

majd a Pesti úton haladva folyamatosan ijesztgette a szembe haladókat (köztük egy BKV buszt is) a sávjukba áthúzással. A videót ekkor indítottam be.

A Kisvárda utcánál áttért a menetirány szerinti bal oldalra, és a szemből érkező autóval csak centiken múlott, hogy nem ütköztek frontálisan.

A Tápióbicske utcába lefordulása előtt még egy szembejövő autót beijesztett, majd Tápióbicske – Agyagos utca kereszteződésénél a kéziféket berántva majdnem elsodorta az útpadkán közlekedőket. “.

A felvételt elnézve nem lepődnénk meg, ha valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt vezetett volna a közveszélyes sofőr.

Hozzászólások

Related posts