Nem tudni, hogy ki szivárogtatta ki a Barátok közt végét

Megosztás

Kiszivárogtatták a Barátok közt című sorozat befejezésének történetét, írja a Media1.hu a bulvárlapok csütörtöki hírei alapján.

A 120 oldalas dokumentumot egy ismeretlen emailcímről küldték el a Blikknek, cikkükben megjegyezték, hogy „számos igazán jó és meglepő sztorit tartalmaz”, ám a szerzői jogi törvény értelmében nem idézhetnek belőle.

Ondruss Ilona, az RTL Klubon futó sorozat producere elmondta, hogy belső vizsgálat indult az ügyben. A stáb nagyjából ötvenfős, de a gyártást és adminisztrációt végző kollégákkal akár százan is dolgozhatnak a produkcióban. A szereplők csak egy-két héttel előre kapják meg a szövegkönyvet.

A hír november végén robbant: a sorozat idén nyár elején, közel huszonhárom év után fog elbúcsúzni a nézőktől. Már a tízezredik részén is túl van, legsikeresebb szakaszaiban több mint kétmillió ember nézte. A színészeket sokkolta a bejelentés.

Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese akkor azt mondta a Sorozatwikinek, hogy „a sorozat kreatív szempontból egy olyan útvesztőbe került, amely teljesen eltérítette az eredeti gondolataitól, eredeti céljaitól, és egy olyan rossz irányba vitték el, ami után már csak idő kérdése volt, hogy ez a nézettségen mikor fog látszani”.

Kapcsolódó cikkek