Koronavírus miatt került kórházba egy fideszes képviselő

Megosztás

Bányai Gábor fideszes országgyűlési képviselő koronavírus-fertőzés miatt kórházba került – ezt ő maga tudatta szerdán nyilvános posztban Facebook-oldalán.

Kedves Barátaim!

Családtagok, munkatársak, ismerősök, barátok után sajnos én is megfertőződtem ezzel a szőrnyű korral. Jelenleg a Kiskunhalasi Mobil Járványkórházban ápolnak. Itt jó kezekben vagyok, orvosaim, ápolóim, mindent megtesznek minden itt ápolt betegért, mindenki mielőbbi gyógyulásáért. Életem legnagyobb megpróbáltatását élem át, ennyire beteg még sosem voltam, de fel fogok épülni!

Kérem, hogy nagyon vigyázzanak magukra, a koronavírus nem válogat. Megfertőz fiatalt és időset, egészségeset és beteget, férfit és nőt, ellenzékit és kormánypártit egyaránt. Innen is arra kérem Önöket, hogy tartsák be a védelmi intézkedéseket, és aki csak teheti, regisztráljon a védőoltásra, mert csak azzal vethetünk véget a most uralkodó áldatlan állapotoknak.

Sajnos most egy versenyfutás zajlik, a sorsunk azon múlik, hogy milyen gyorsan tudjuk a lakosság minél nagyobb részét védetté tenni az oltásokkal. Bár én is megkaphattam volna már a védőoltást! Amerikait, németet, angolt, oroszt, kínait, bármelyiket, hogy elkerüljem ezt az állapotot. Minden betegtársamnak mielőbbi, szövődményektől mentes gyógyulást kívánok, és kérem, hogy aki tud, imádkozzon mindannyiunk gyógyulásáért!

Kapcsolódó cikkek