Öt autó ütközött az M3-ason, dugóba kerülhetnek a hazatérő borsodiak

Megosztás


Eddig tisztázatlan körülmények között öt autó ütközött össze az M3-as autópályán a Rákospalotai körvasút sornál péntek délután – közölte a rendőrség.

A baleset 16 óra körül történt a sztráda kivezető szakaszán, a XIV. és XV. kerületet összekötő felüljárón, a Budapestről kifelé vezető oldalon. A balesetben senki nem sérült meg.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalának egy sávját. A forgalom két sávon halad.

Az Útinform arra figyelmeztet, hogy a gyorsforgalmi utak, a fő és mellékutak szárazak vagy sónedvesek, néhol vizesek. Azt is írták, hogy a csapadékos időjárás, valamint a jegesedés következtében

több helyen is megrongálódott a burkolat.

Az M3-as autópályán, Budapest felé a nagyfügedi kijárat előtt, illetve az emődi szakaszon, a Polgári Tisza-híd közelében, az ellenkező oldalon pedig Nyíregyháza felé a 149-es és a 153-as km között ez okból sávlezárás van érvényben. A munkaterület mellett csak egy sáv használható. Az M30-as autópályán, az emődi csomópontnál is mindkét oldalon sávlezárás van érvényben az útburkolat hibája miatt.

Kapcsolódó cikkek