Betört a sarkvidéki jeges hideg, borsodiak, most segítsünk igazán!

Megosztás

Elfogytak a korábbi meleg holmik, segítsünk embertársainkon, ha megtehetjük.

Folytatódik az LMP akciója. “SEGÍTSÉG! Megérkezett a hó, visszatért a hideg, és elfogytak a meleg holmik! Kérünk minden jóérzésű embert, hogy támogassa a HA FÁZOL, VIGYÉL EGYET, HA FELESLEGES, HOZZ EGYET! akciónkat, és adományozza a rászorulóknak azokat a téli kabátokat, pulóvereket, nadrágokat, cipőket, bakancsokat, amelyekre már nincsen szüksége!

A ruhaneműket a Miskolc, Baross Gábor út 13. szám előtti, a régi Jaguar szalonnál megtalálható sátor alatt, a gyűjtőpontunkon bárki felakaszthatja, vagy hétfőtől csütörtökig 12:30 és 16 óra között beviheti az LMP BAZ megyei irodájába. (Cím: Miskolc, Rákóczi út 12. földszint 4. – régi Herman Ottó Múzeummal szemben). (Az irodában a távolságtartás szabályait kérjük betartani!)”

Hogy miért pont itt van? Kommentben válaszolt a posztoló a Facebookon: “A Sötétkaputól a helyben lakók kérésére költöztettük el, más helyett pedig a Közterületesek nem hagytak jóvá nekünk a környéken, így magán területen kellet valahogy megoldanunk, hogy tudjuk folytatni az adományozást! Itt közel van akinek kell a segítség és nincs messze a villamostól sem!”

Kapcsolódó cikkek