Ózdi nő gyilkosát keresi a német rendőrség

Megosztás


Tavaly december 14-én holtan találtak egy nőt Kaiserslautern belvárosában, egy sikátorban. A rendőrség gyilkosság miatt indított eljárást, az áldozat egy 48 éves ózdi nő, B. Diána, aki ápolónői munka miatt utazott Németországba a hónap elején – írja a német sajtó nyomán a HVG.

A nyomozás eddigi adatai szerint a nő egészségügyi okok miatt nem élt a munkalehetőséggel, a rendőrök szerint lehetséges, hogy máshol dolgozott. A rendőrség szerint tavaly augusztusban Saarbrückenben is eltöltött némi időt, de elképzelhető, hogy Stuttgartban is. A rendőrség most arról számolt be, hogy egy amerikai családnál dolgozhatott B. Diána, őket most keresik. Szintén felszólították a helyi amerikai közösséget, hogy ha valami információjuk van az ügyről, akkor jelentkezzenek. Kaiserslautern környékén több ezer amerikai él a város mellett található katonai bázis miatt.

Ugyancsak keresnek egy vagy több embert, aki(ke)t egy a sikátor környékén látták. A rendőrség szerint egy nagy és hosszú tárgyat vitt(ek), lehetséges, hogy egy bevásárlókocsiban.

Kapcsolódó cikkek