Hosszú Katinka egy delfinnel fotózkodott, kegyetlenül letámadták érte a Facebookon

Megosztás

Egy dubaji delfináriumból jelentkezett a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, ám képei miatt össztűz alá vették. Valakinek az fájt, hogy ne kérkedjen azzal, hogy ő bármikor szabadon utazgathat a járványidőszak közepén is, másoknak az idomított delfinekkel akadt gondja.

Hosszú Katinka nemrég egy dubaji delfináriumból jelentkezett be a Facebook-oldalán. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő több képet is megosztott a közösségi oldalán, amin épp egy delfinnel pózol – számol be erről a Szeretlekmagyarorszag.hu.

“Az új legjobb barátommal Dubajban…”

– írta a fotókhoz Katinka.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és vízfelület

A követői viszont azonnal betámadták az úszónőt a poszt alatt. Íme néhány komment:”Gratulálok, bemutatkoztál…szomorú hogy csak ennyi empátia szorult beléd, az egyik legmagasabb fokú állatkínzást támogatod. Téged se kéne kiengedni az uszodából pár évig, akkor talán, TALÁN felfognád, hogy mit támogattál.”

“Egy közszereplőnek sajnos azzal is jár ma az élete, hogy nagyon meg kell gondolnia minden egyes posztjával, mit üzen vele. A cirkusz, a delfinárium, és még hosszan lehet folytatni a sort nem épp követendő példa. Sajnálom. Mondjuk azokat a kutyás ismerőseim se értem, akik ezt belájkolták. Ti nem találkoztatok ezzel az állatkínzással?”

“Bezzeg ennek ez hülye liba utazgathat😡😡. Ő rá nem vonatkoznak a szabályok cápák között úszkálhatott volna. Önző, az állatkínzást támogatod.”

“Nem mosolyogni kell hanem sírni….”

A hozzászólásokat erősen megszűrtük, mivel egészen vállalhatatlan stílusú kommentekben is kapott támadásokat Katinka.

Kapcsolódó cikkek