Percenként egymillió forintért készült műsor, de a rendőrség elutasította a feljelentést

Megosztás


Az Antenna Hungária Zrt. egy 50 epizódos, részenként bruttó 5 perces műsor elkészítésére kötött 250 millió forintos szerződést a Magno Studio Kft.-vel idén augusztusban, derítette ki még tavaly a 24.hu. A cikk megjelenése után Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselője írásbeli kérdést tett fel az ügyben, amire Polt Péter legfőbb ügyész úgy válaszolt: Feljelentésként értékeli, és továbbítja a Budapesti Rendőr-főkapitányságra.

Az ellenzéki képviselő ezután idézést kapott a rendőrségtől, és január 12-én meg is hallgatták. Pártja csütörtöki közlése szerint azonban a politikus azóta

levelet kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól, miszerint a feljelentést bűncselekmény hiányában elutasították.

Vadai a múlt heti rendőrségi megjelenése után a közösségi oldalán jelentkezett be, és arról beszélt: nem érti, hogy miért őt idézték be, miért nem a szerződő feleket. Mint mondta, arról kérdezték több mint egy órán át, hogy honnan vannak az információi, mire ő közölte: amint a kérdésében is szerepelt, a 24.hu cikke alapján fordult a főügyészhez.

A DK képviselője azt javasolta a rendőröknek, hogy az Antenna Hungáriát és a titokzatos Magno Studio Kft.-t kérdezzék az ügyben.

via hvg.hu

Kapcsolódó cikkek