Saját ivócimborái vertek meg egy szilveszterező férfit

Megosztás

Súlyos sérülésekkel, az úton fekve találtak rá arra a férfira, akit szilveszter estéjén a saját ivócimborái hagytak helyben és raboltak ki. A rendőrséghez érkezett hívás, miszerint egy sérült fiatalember fekszik az úton a soproni Terv utcában. A helyszínre kiérkező mentősök kórházba vitték a férfit, ahol megállapították, hogy súlyos sérülést szenvedett.

A férfi a rendőröknek elmondta, hogy két férfival italozott a lakásában, akiket látásból ismert, majd átmentek egyikükhöz, hogy ott folytassák a mulatozást. A szilveszterezés azonban hamar elfajult, a rendőrség közleménye szerint a következő történt:

“Amikor odaértek, a két férfi nekiesett, fejbe rúgták, ököllel ütötték, majd a földön áthúzták az ingatlan hátsó részéhez, ahol részben levetkőztették. Később csatlakozott a verekedőkhöz egy harmadik elkövető is, aki egy fegyverrel megfenyegette a már földön fekvő sértettet, egyszer a levegőbe lőtt, majd a pisztoly markolatával megütötte az arcát. Ezután elvették a megvert fiatalember pénzét és mobiltelefonját.”

A rendőrség néhány órán belül azonosított két támadót, akiket hamar el is fogtak – írta a HVG.hu.

Kapcsolódó cikkek