Sürgősen ellátásra szorul, de bizonytalan az átcsoportosítások miatt? Mutatjuk a B-A-Z Megyei Kórház új rendjét

Megosztás


A járványkórházak kialakítása miatt rengeteg járóbeteg-ellátás került új helyre, emiatt nehézséget okozhat a megfelelő ellátás előjegyzése, igénybe vétele, vagy az ezekről való informálódás is. Szerencsére a B-A-Z Megyei Központi Kórház pontos és részletes tájékoztatót tudott nyújtani a betegeknek és szeretteiknek arról, hogy mi változott az elmúlt pár hónapban.

A várakozási idő és a túlzsúfoltság elkerülése érdkeében arra kérik a borsodiakat, hogy a szakrendelésekre és a fekvőbeteg felvételekre az előre megbeszélt időpontokban jelentkezzenek. A lefoglalt időpont előtt maximum 30 perccel léphetnek be a kórházi épületekbe, ezzel is csökkentve a vírus terjedésének valószínűségét.

Természetesen a kórházban az orrot és a szájat is eltakaró maszk használata kötelező, illetve használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket is be- és kilépésnél egyaránt a saját és mások védelmében.

Kérdésünkre Balázs Mária sajtószóvivő elmondta, hogy az új rendszer kialakítása nem volt könnyű, de a létesítmény új weboldala mindenkinek a segítségére lehet a fontos információkkal kapcsolatban. Továbbá remélik, hogy az oltások lezajlásával hamarosan visszarendeződhet az ellátás a megszokott kerékvágásba.

A rendelések helyéről, időpontjairól és az előjegyzéshez szükséges telefonszámokról az alábbi linkeken tájékozódhat:

Járóbeteg rendelések Szentpéteri kapu – Központi Telephely

Járóbeteg rendelések Szentpéteri kapu – Gyermekegészségügyi Központ

Járóbeteg rendelések – Semmelweis Tagkórház járóbeteg rendelései és Rendelőintézet

Járóbeteg rendelések – Szent Ferenc Tagkórház

Járóbeteg rendelések – Diósgyőri Tagkórház

Járóbeteg rendelések – Mezőkövesdi Tagkórház

Járóbeteg rendelések – Szikszói Tagkórház

Kapcsolódó cikkek