Még egyszer utoljára összeült az egykori Heti Hetes – videó

Megosztás


A Partizán egy rendkívüli évadzáró adásban a hajdanán az ország egyik legnépszerűbb műsorának, a Heti Hetesnek a tagjai egy részét látta vendégül. Név szerint Gálvölgyi Jánost, Hernádi Juditot, Hajós Andrást, Havas Henriket és Kéri Lászlót, illetve Ónodi Györgyöt, a műsor főszerkesztőjét is. A középső pódiumban ezúttal a Partizán műsorvezetője, Gulyás Márton foglalt helyet, aki igyekezett összegyűjteni a műsor legemlékezetesebb, legvitatottabb ügyeit.

„Elnézték neki, hogy ennyire hülye”

– mondta Ónodi György Csiszár Jenőről, a Heti Hetes első műsorvezetőjéről.

Havas szerint Csiszár azért tudott működni, mert nem „műhülye” volt, hanem ő „biológiailag volt ilyen”. A meghívottak azt mondták, nem játszottak rá Csiszár „hülyeségére”, és amúgy sem voltak soha kiosztva szerepek, „mindenki olyan volt, amilyen” – mondta Gálvölgyi, aki szerint a Csiszárt váltó Jáksó László viszont már szerepet játszott, de ez csak a Heti Hetes vége után derült ki Gálvölgyi számára.

Szóba került Hajós 2006-os beszéde is, amikor az őszödi beszéd után a Hír TV-n arra kérte Gyurcsány Ferencet, hogy mondjon le. A műsor egykori résztvevői máig nehezményezték, hogy miért nem a Heti Hetesben mondta el a véleményét. Ónodi szerint egyébként az RTL ki is akarta rúgatni Hajóst a műsorból emiatt, de nem hagyta. Utólag nézve neki lett igaza, hiszen hatalmas nézettséget is hozott a műsornak.

A teljes adás az internetre készült, így önök is maradéktalanul élvezhetik a Youtube-on:

Kapcsolódó cikkek