Karácsony hetén több tűzeset és egy szénmonoxid-szivárgás is történt megyénkben

Megosztás


Kigyulladt egy körülbelül tizenkét négyzetméter alapterületű melléképület december 24-én Boldva település Petőfi útján. A tűzhöz a miskolci és a kazincbarcikai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd elvégezték a tűzoltási utómunkálatokat. Személyi sérülés nem történt.

Lángba borult egy körülbelül huszonöt négyzetméter alapterületű, tégla építésű családi ház december 24-én a Miskolc külterületén húzódó Nagy király dűlőn. A tűzhöz a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd elvégezték a tűzoltási utómunkálatokat. Személyi sérülés nem történt, viszont lakosságvédelmi intézkedés vált szükségessé.

Szén-monoxid-szivárgás gyanúja miatt riasztották a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltókat Hejőbábára, egy Kossuth utcai családi házhoz, ahol rosszul lett egy ember december 25-én. Az egység méréseket végzett és kimutatta a mérgező gázt az ingatlan levegőjében. A helyszínre érkeztek a mentőszolgálat munkatársai is.

Tűz keletkezett egy száz négyzetméter alapterületű családi ház fürdőszobájában Novajidrányban, az Alkotmány utcában december 26-án. Az encsi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet, majd utómunkálatokat végeztek. A lángok nem terjedtek át az ingatlan többi részére. A tűzben senki sem sérült meg.

Egy kétszáz négyzetméter alapterületű családi ház tetőszerkezete és két helyisége égett Sályon, a Deák Ferenc utcában december 27-én hajnalban. A tűzesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik előbb megakadályozták a lángok továbbterjedését, majd három vízsugárral eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt, az ingatlan lakatlan volt.

katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek