Nem engedték be a saját dedikálására Gődényt, ezért a plázában sétálgatva írta alá a könyvét

Megosztás

A péntek reggel előállított, majd még aznap este kiengedett Dr. Gődény György csütörtökön hozott létre Facebookon egy eseményt, miszerint frissen megjelent könyvét a Pólus Centerben dedikálja, ahova el is tudott menni a kiegendésének köszönhetően – írja a 444.hu.

A Telex információi szerint Gődénynek viszont nem engedték, hogy megtartsa tervezett dedikálását a plázában, a biztonsági emberek közbeléptek.

Gődény viszont megtalálta a megoldást, erről Facebook-oldalán tájékoztatott: „Igaz, a Pólus Centerben már nem a rendőrök vártak rám, de a vezetőség azért mindent elkövetett, hogy a Nemere Istvánnal közösen írt, ma megjelent könyvünk bemutatóstandjánál ne lehessek ott és ne is dedikálhassak. Először úgy volt, hogy még kint a parkolóban sem tartózkodhatok, de a végén, ha nehezen is, azért sikerült kötni egy kompromisszumot. Ehhez új módszert találtam ki, a mozgóárus után szabadon: a mozgó dedikálást!”

A Facebookra posztolt fotói szerint a dedikálás során nem sokan viseltek maszkot.

FRISSÍTÉS:

Időközben a Pólus Center marketingosztálya megkereste szerkesztőségünket is, pontosítást és plusz információt közölve:

A december 12-én megjelent sajtóhírekre reagálva szeretnénk hangsúlyozni, hogy bevásárlóközpontunkban minden esetben, tehát veszélyhelyzettől függetlenül is bármiféle rendezvény illetve promóció megtartása szigorúan csak az üzemeltetési osztályunk által kiadott engedély függvényében történhet meg. Ennek a kiadásakor természetesen mindig figyelembe vesszük az érvényben lévő jogszabályokat és rendeleteket. Jelen esetben Gődény György nem rendelkezett az üzemeltetési iroda által kiadott engedéllyel, tehát a biztonsági őreink jogszerűen jártak el, amikor megakadályozták a tudtunk és engedélyünk nélkül meghirdetett dedikálást. Magánemberként természetesen Gödény Györgyöt mindig szívesen látjuk a bevásárlóközpontunkban.

Tehát Gődény György engedély nélkül szeretett volna dedikáltatni a plázában, ami már önmagában elegendő indok volt ennek a megakadályozására.

Kapcsolódó cikkek