Bayer Zsolt pedofíliával dobálózik

Megosztás


A kormányközeli Pesti Srácok lényegében felfedte, kire véltek ők ráismerni, amikor Bayer Zsolt a HírTV-ben egy “egykorvolt harcostársáról” beszélt, és akiről összességében azt állította: az illető húsz évvel korábban már bevallotta neki, hogy pedofil. Az érintettet ugyan nem nevezték meg, de leírták, hogy a Magyar Hangnál dolgozik, és hosszan ecsetelték a munkásságát.

A hetilap főszerkesztője, György Zsombor a hvg.hu-nak azt mondta, az egész óriási hazugságra épül.

“Nyilván ég a revansvágy a kormányhoz közel álló emberekben arra, hogy bosszút álljanak, amiért Szájer József viselkedése az egész magyar kormányt nevetségessé tette egész Európában. Bayer Zsolt mindenfajta bizonyíték nélkül próbálta munkatársunkat hamis színben beállítani, jogi lépéseket tervezünk az ügyben”

– mondta a hvg.hu-nak.

Bayer a műsorban nem tett utalást arra, kiről lehet szó, a Szájer-ügy apropóján beszélt arról, hogy “egykorvolt harcostársa” egy 12 órás autóúton “félve, rettegve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg, hogy ő homokos”. Majd “ugyanez az ember két év múlva a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésére állnak.”

Bayer szavai miatt több politikus is feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

Kapcsolódó cikkek