Szükségünk van az európai uniós támogatásokra – Megjelent a Nyomtass Te is! legújabb száma

Megosztás

Majdnem minden második magyar arról számol be az Európai Parlament reprezentatív felmérésében részt vevők közül, hogy a járvány miatt csökken a bevétele. Ezzel listavezetők vagyunk az EU-ban – derül ki a Nyomtass Te is! legújabb számából..

Mindeközben Orbán Viktor úgy hadakozik az Unióval, hogy a magyarok több mint 80 százaléka újra belépne EU-ba, ha most kellene erről szavazni.

Szeptember végén és október elején végzett az EU valamennyi tagállamában egy felmérést az Európai Parlament, amelyből többek között az derül ki, hogy az európaiak 77 és a magyarok 72 százaléka ért egyet azzal, hogy az uniós források felhasználását össze kell kötni a jogállamisági feltételek betartásával.

Ha szeretne még hasonló tartalmakat látni, akkor látogasson el a nyomtassteis.hu weboldalra, ahol minden lapszámot ingyen elolvashat! Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja vagy lefénymásolja, majd tovább terjeszti ingyenesen. 

Kapcsolódó cikkek