Dúsgazdag apja milliárdos luxuskocsiját törte apró darabokra a 17 éves youtuber

Megosztás

Elég gyakori, hogy a gazdagság nem párosul elég ésszel és felelősségtudattal. A tizenéves Youtube-sztár vezethette édesapja egymilliárdos értéket képviselő szuperautóját, hogy aztán alaposan összetörje. Igaz, legalább nem ölt meg senkit.

Édesapja mintegy egymilliárd forint értékű sportautóját törte össze egy 17 éves fiatal kedden este Dallasban. Az amerikai The Drive autós szaklap cikke szerint a kocsit Gage Gillean, egy tizenéves youtuber vezette.

A portál cikke szerint a 754 lóerős Pagani Huayra Roadster nem a GG Exotics néven ismert influencer saját autója volt, a 2018-ban gyártott olasz sportkocsi az apja luxusautó-gyűjteményének része volt.

A youtuber apja egy dallasi dollármilliárdos, Tim Gillean, akinek az Instagram-oldala szerint az autó június közepén került a tulajdonába, azaz kb. öt hónapja lehetett a birtokában, amikor a fia totálkárosra törte.

A tizenéves fiú ebben a videóban mutatta be az autót a követőinek (a kocsi később több videójában is visszatért):

A dúsgazdag Tim Gillean autógyűjteménye egyébként igen pazar: az összetört Pagani mellett egy McLaren Senna, egy Bugatti Chiron, egy Ferrari LaFerrari, egy Rolls-Royce Dawn és egy Lamborghini Urus is a családi gyűjtemény része.

A keddi baleset körülményei egyelőre nem ismertek. A portál úgy tudja, a baleset során senki sem szenvedett komolyabb sérüléseket, a fiatal videós is a saját lábán távozott a helyszínről.

Telex.hu

Kapcsolódó cikkek