33 évesen meghalt koronavírusban a koronavírus-tagadó testépítő-influenszert

Megosztás

Belehalt a koronavírusba a 33 éves ukrán Dmitrij Sztuzsuk testépítő-influenszer, aki korábban azt hirdette követőinek, hogy a koronavírus nem jelent valós fenyegetést. A közösségimédia-sztár halálát exfelesége, Szofia Sztuzsuk jelentette be az Instagramon.

Sztuzsuk a múlt héten már beteg volt, és arról posztolt több mint 1 millió Instagram-követőjének, hogy ő sem hitte el, hogy tényleg létezik a koronavírus, amíg ő maga is meg nem betegedett. Instagram-posztja szerint Törökországban fertőződhetett meg, de eleinte azt hitte, csak azért köhög, mert légkondi alatt aludt. Végül Ukrajnában ment kórházba, és sokkolták is a kórházi körülmények, azt írta, korábban nem tudta, hogy ennyire rossz a helyzet az ukrán egészségügyben, hogy bizonyos betegek a folyosón kénytelenek feküdni.

Sztuzsukot később hazaengedték gyógyulni, itt azonban állapota rosszabbra fordult, exfelesége szerint a szívét és a keringési rendszerét is megviselte a vírus. Néhány nappal ezelőtt eszméletlen állapotban szállították vissza a kórházba, ahol nem sokkal később meg is halt.

via 444.hu

Kapcsolódó cikkek