Pénteken bárki részt vehet az online tartott 13. Fenntarthatósági Napon

Megosztás

Planet Fanatics’ Network csapata, együttműködésben a HD Grouppal és a Ringier Axel Springerrel egy új formációban valósítja meg a 13. Fenntarthatósági Napot, aminek a témája a 13-as számra, majd az egész idei évre reagálva: Pech vagy Mázli? lesz.

12 év alatt közel 300 szakember, művész, sportoló, zenész, médiaszereplő és ismert közszereplő fordult meg a rendezvényen, de a kiállítói térben bemutatkozó szervezetek száma is eléri a százat.

„2020-ban talán a legfontosabb, amit meg kell tanulnunk – azon túl, hogy figyelünk egymásra és a környezetre – hogy alkalmazkodunk a változásokhoz. Mi is ezt tesszük most. Amellett, hogy szívügyünk a rendezvény, hisszük, hogy a fenntarthatóság sosem volt olyan sürgős-fontos, mint idén.” 

– mondta Szomolányi Katalin a Fenntarthatósági Napok főszervezője.

A korábban megszokott szombati, egész napos fesztiválkonferencia helyét idén egy online rendezvénysorozat váltja fel. Péntekenként 13.00 órától élőben jelentkeznek majd a szekcióbeszélgetések, valamint a virtuális kiállítói tárlatvezetések.

Az idei rendezvénysorozat beszélgetéseiben részt vesz többek között Dr. Faragó Tibor (c. egyetemi tanár), Guld Ádám (médiakutató), Gulyás Emese (Tudatos Vásárlók Egyesülete), Hankó Gergely (KSZGYSZ), Dr. Kemenesi Gábor (kutató, virológus), Küllői Péter (Bátor Tábor), Lénárt Viktor (Grow Csoport), Simó György (Day One Capital), Sipos Katalin (WWF Magyarország), Steiner Kristóf (újságíró), valamint Szvetelszky Zsuzsanna (szociálpszichológus).

A beszélgetéseket és a virtuális kiállítói tárlatvezetést a Fenntarthatósági Nap YouTube csatornáján követheti majd élőben.

fenntarthatonap.hu

Kapcsolódó cikkek