Már átadás előtt megrongálták az edelényi tanösvényt

Megosztás

Barbárok hagyták kezük nyomát az edelényi óvoda mellett épült, még át sem adott tanösvényen. Ahogy a képen is látható, csúnyán megrongálták azt.

“Következő bejegyzésünkben eredetileg egy újabb, a városunkban megvalósult beruházásról szerettünk volna hírt adni, aminek keretében az Oltalom Óvoda melletti területen Tanösvény és pihenőpark kialakítására került sor. A fejlesztés célja, hogy kicsik és nagyok játékos formában ismerkedjenek meg a Bódva-völgy természeti kincseivel és élővilágával” – írta Facebook oldalán az edelényi városháza.

“Ehelyett egy sajnálatos eseményt vagyunk kénytelenek megosztani, ugyanis a tegnapi napon a park karbantartásáért felelős személyek rongálás nyomaira bukkantak, több információs táblában is kár keletkezett. A Mátyás Óvoda és Bölcsőde óvodásai éppen ezen a héten készülnek egy kirándulásra a tanösvény megismerésére, de sajnos a vandalizmussal fognak találkozni” -teték hozzá.

Ismeretlen tettes ellen a feljelentést tettek a rendőrségen szándékos rongálás miatt, a környék kameráinak felvételeit vizsgálják. Azt kérik: aki az elkövető személyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelezze a rendőrségen vagy a polgármesteri hivatal közterület felügyelőinél.

Hozzátették: emellett – a szükséges forrás előteremtését követően – igyekeznek minél hamarabb kicserélni a használhatatlan táblákat.

Kapcsolódó cikkek