Miskolci videópályázatot hirdetnek “fenntartható közlekedés” témában

Megosztás

„Mozgásban a város”, avagy a fenntartható közlekedés lehetőségei Miskolcon

Ezzel a címmel hirdet Miskolc önkormányzata egy kreatív videópályázatot a középiskolások számára. Ezzel a programmal Európa legnagyobb közlekedési környezetvédelmi kampányához csatlakozva.

Íme a kiírás:

Miről szóljon a videó? A városi közlekedés probléma-területeiről és jó példák bemutatásáról. Olyan mintákról, amely motiválhatja a miskolciakat, hogy a személyautó helyett fenntartható közlekedési módokat válasszanak egészségük és a környezetünk megóvása érdekében.

A pályázaton indulhat minden Miskolcon élő vagy tanuló, 12-18 év közötti diák egyénileg, vagy legfeljebb 5 fős alkotó csoportokban. A pályázaton való indulás feltétele, hogy a pályázó vállalja a pályázatban meghirdetett feltételek teljesítését. A bíráló bizottság által megfelelőnek ítélt pályamunkák díjazásban részesülnek. Az első helyezett 50 ezer, a második helyezett 30 ezer, a harmadik 20 ezer forint értékű vásárlási utalványban részesül. A bírálóbizottság fenntartja magának a jogot, hogy a pályaművek értékelésekor díjakat visszatartson vagy összevonjon, szükség szerint más díjazási módokat állapítson meg.

– áll a közleményben.

Kapcsolódó cikkek