Figyelem! Újra vágányzár a hétvégén Miskolcon

Megosztás

Ezen a hétvégén Diósgyőrben olyan felújításokat végeznek, amelyek miatt több helyen nem jár majd a villamos. A munkálatok alatt villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat az érintett szakaszon. Mutatjuk a pontosabb részleteket, a korlátozások és nehézségek leginkább a szombati napot érintik.

Vágányzár lesz hétvégén a villamospálya felső, a villamosprojekt során épített szakaszán, ezért szeptember 19-én, szombat 04:15 és szeptember 20-án, vasárnap 03:50 között villamosok helyett villamospótló autóbuszok közlekednek Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között – közölte a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK).

A pótlóbusz az érintett szakaszon csak Alsó-Majláthon az 1-es autóbusz megállóhelyén áll meg, a Bölcs utcai villamosmegállót nem érinti. A vágányzár vasárnap hajnalig tart, az első teljes villamospályán közlekedő szerelvény Felső-Majláthról 04:15-kor indul.

A villamospótló autóbusz megállóhelyei:
Diósgyőr városközpont 1-es autóbusz megállóhely,
Alső-Majláth, 1-es autóbusz megállóhely,
Felső-Majláthon az 54-es járat leszállóhelyre érkezik és onnan is indul.

Az MVK közleménye kiemeli, a vágányzár ideje alatt Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között villamosbérlettel vagy a villamoson érvényesített menetjeggyel igénybe vehetőek az 1-es, 1B-s, 53-as és 54-es autóbuszjáratok.

Minap.hu

Kapcsolódó cikkek