Indul a Kerekdomb Fesztivál

Megosztás

A Tokaji Borvidék két csodaszép települése, Tállya és Golop összművészeti fesztiválnak ad otthont szeptember 17. és 20. között a Kerekdomb Fesztiválnak. A rendhagyó programsorozaton összesen ötszáz fő vehet majd részt.

A Zempléni-hegység templomai, udvarai, kastélytermei, nemesi kúriái, dűlői és egyszerű parasztházai néhány napra fesztiválhelyszínekké avanzsálnak Tállyán. Ami Nyugat-Magyarországnak a Művészetek Völgye, az kíván lenni a kelet-magyarországi régió számára a Kerekdomb Fesztivál. Egy olyan hiánypótló közösségi esemény, amely összművészeti, turisztikai és borélményt nyújt, s teszi mindezt magas színvonalon, a falunapokon és szüreti vigasságokon messze túlmutató minőségi programkínálattal, az összművészetiséget és helyi értékek megőrzésének gondolatát középpontba állítva.

A Kerekdomb Fesztivál az egyre színvonalasabb programkínálatával két év alatt a többszörösére növelte látogatóinak számát. A fesztiválon 2018-ban a haza könnyűzenei paletta legnépszerűbb fellépői közül válogatta össze a Vincellér Ház udvarán kialakított nagyszínpadán, miközben színvonalas jazz és blues programjai mellett az irodalmi, színházi és gyermekprogramok is helyet kaptak. A programok mellett természetesen a borélmény is nagy hangsúlyt kap, néhány pince már koncertekkel színesítette a hangulatot.

Idén az első nap a Rapcirkuszé, ahol többek között fellép a Punnany Massive és az Irie Maffia MC-i, Mikee Mykanic, Dopeman és még sokan mások.

Pénteken már egész napos programkínálattal várják az érdkelődőket:

A változatos koncertkínálat mellett lesz közös evezés a Bodrogon, játszóház, mesterség bemutató, Aggteleki Nemzeti Parkokban szervezett túra, történelmi séta, Dumaszínház, számos beszélgetés és kerekasztal, illetve mozi is.

a részletes programért látogasson el a fesztivál honlapjára!

Kapcsolódó cikkek