Koncz Zsófia gyerekekkel kampányolt

Megosztás

Koncz Ferenc tragikus halála után a szerencsi választókörzetben lánya, Koncz Zsófia indul a Fidesz színeiben. Az időközi választáson ellenfele Tóth Ádám lesz, aki függetlenként indul, de több ellenzéki párt támogatását is élvezi.

Az alfahir.hu tudomása szerint Koncz Zsófia legutóbb egy szerencsi játszótéren kampányolt, ahol éppen civil kezdeményezés keretén belül festettek újra köztéri padokat. Az akció és a fotózkodás vegyes fogadtatást kapott. Volt aki támogatta a kezdeményezést, de sokaknak ellenszenvet váltott ki, hogy a mit sem sejtő gyerekeket használja fel a fotósa a kampányához.

Egyszer csak megérkezett. Ez a “Szeretlek Szerencs” civil szervezet akciója volt, tehát nem politikai és főleg nem kampány rendezvény. Koncz Zsófia azonban nem kérdezett meg senkit arról, hogy készíthet-e fotót.

– panaszolta az egik jelenlévő a portálnak.

Nem az a gond, hogy megjelent hanem, hogy saját politikai céljaira használta fel gyerekeket és a civilek kezdeményezését.

– nyilatkozta az Alfahírnek Boros Zoltán.

Koncz oldaláról még nem hallottuk a történetet, ezért lapunk igyekszik felvenni vele a kapcsolatot, hátha többet megtudhatunk, hogyan zajlott az esemény.

Kapcsolódó cikkek