Tóth Ádám hivatalosan is jelölt lett a borsodi időközi választásra

Megosztás

Hivatalosan is képviselőjelölt lett  Szanyi Tibor pártja, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom jelöltje – írta meg a muon.hu. Tóth Ádám facebook-bejegyzésben közölte, hogy leadta regisztrációhoz szükséges ajánlásokat, így a a tiszaújvárosi Választási Bizottság nyilvántartásba vette országgyűlési képviselőjelöltként. 

Tóth Ádám, 30 éves szerencsi kisvállalkozó tehát az ISZOMM, a Színes Magyarország Párt, valamint a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Normális Magyarországért Egyesület támogatásával indul az október 11-re kiírt választáson. Szanyi Tibor korábban sérelmezte, hogy az ellenzéki pártok nem is tárgyaltak velük a közös ellenzéki jelölt személyéről, és a Jobbik politikusát Bíró Lászlót támogatták.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókörzetben a térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Koncz Ferenc tragikus halála miatt írtak ki időközi választást. A Fidesz-KDNP pártszövetség az elhunyt politikus lányát, Koncz Zsófiát indítja, aki szintén leadta szükséges mennyiségű ajánlást. Emellett ott lesz még Bíró László, aki a Jobbik jelöltjeként indult volna, ám ezt az NVB nem engedte, így összellenzéki támogatással, de függetlenként vesz majd részt a választáson.

Mandiner

Kapcsolódó cikkek