Kutyatámadás Miskolcon

Megosztás

A három kutya támadása sérüléssel is járt az asszony számára, a kutyákat még nem találják.

Egy idős asszonyt három nyakörves kutya támadott meg hétfő hajnalban, közülük egy meg is harapta. A helyszínre siető rendészek nem találták meg az ebeket. Térfigyelő kamera nem rögzítette a Vasgyári Piacnál történt esetet.

Lengyel Roland, a Miskolci Önkormányzati Rendészet Operatív Irányítási Osztályának vezetője elmondta, a számozott utcák mellett található Alfiba menekült be az az idős asszony, akit három kutya támadott meg hétfőn hajnalban. – A hatóságokat a biztonsági őr értesítette. A mentők ellátták a sérültet, az ügyben a rendőrség jár el. A kutyák keresésére indultak kollégáim, de nem jártak sikerrel. Ha megtalálták volna, a bennük lévő chip segítségével beazonosíthattuk volna az ebek gazdáját, gazdáit is, akik felelősségre vonhatók – mondta.  

– A Miskolci Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértés keretein belül vizsgálja az eset körülményeit – mondta Varga Rudolf sajtószóvivő. – Ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás veszélyeztetés kutyával szabálysértés miatt. A sértett nem tett feljelentést, de szerdán hallgatják meg tanúként. A kutyák gazdája 5.000-150.000 Ft-os pénzbírságra számíthat – tette hozzá.

Minap.hu

Kapcsolódó cikkek