A takarítást valósággal forradalmasító Roomba robotporszívó

Megosztás

A Roomba robotporszívó hasznos segítséget jelenthet abban, hogy kényelmetlenség és egyfajta kötelező nyűg helyett sokkal inkább komfortos és kiszervezett feladatként tekinthessünk a porszívózásra.

Merthogy a modern és elképesztően praktikus készülék hibátlanul elvégzi helyettünk a porszívózást, mi pedig koncentrálhatunk az egyéb elfoglaltságainkra. A cikkben a praktikus kellék működését, illetve a belőle fakadó hasznosságot és előnyöket emeljük ki, természetesen felhasználói szemszögből nézve.

Pihenni és kikapcsolódni porszívózás közben? Igen, lehetséges!

A porszívózás olyan feladat az életünkben, amit ha tetszik, ha nem alapon rendszeresen el kell végeznünk. Ha ezt nem tesszük meg, akkor néhány héten belül borzasztó állapotok uralkodhatnak az egész lakásban.

Viszont a porszívózás sokszor fárasztó és időigényes feladat, különösen akkor, ha nagyobb az otthonunk. Mivel hétköznaponként dolgozunk, ezért sokszor a hétvégi napokból veszi el az időt. Pedig szombaton és vasárnap szívesebben pihennénk ki a hétköznapok fáradalmait, és koncentrálnánk inkább a feltöltődésre.

A Roomba robotporszívó így könnyíti meg a takarítás metódusát

A modern Roomba robotporszívó eredményesen váltja ki a drága bejárónő munkáját, miközben egyetlen zokszó nélkül végzi el helyettünk a porszívózás fárasztó és időigényes feladatát. Mindezt ráadásul akkor és olyan ütemben, ahogyan kérjük tőle.

Nekünk tehát nem lesz más dolgunk vele, mint előre beprogramozni, hogy mikor dolgozzon. Ezt tetszés szerint megoldhatjuk manuális kapcsolással, de ha kényelmesebbre szeretnénk venni a figurát, akkor érdemes letöltenünk az iRobot Home applikációt.

Ennek köszönhetően olyankor is munkára foghatjuk a robotporszívót, amikor épp nem tartózkodunk otthon. Ha például váratlanul bejelentkeznek a vendégek, mi pedig épp a városban intézzük a dolgainkat, akkor csak egyetlen gombnyomás, és hazaérkezve patyolat tiszta padló fogadhat bennünket.

Miben rejlik a Roomba robotporszívó elképesztő hatékonysága?

A Roomba robotporszívó olyan ügyesen tünteti el a port és a piszkot a padlóról, mintha mi magunk a fél délelőttünket porszívózással töltöttük volna. Ez a lenyűgöző hatékonyság leginkább a készülék formatervezésében keresendő.

A Roomba robotporszívó ugyanis speciális, kerek formát kapott, kiegészítve egy viszonylag kicsi testtel. Ennek köszönhetően gyorsan és akadálytalanul mozog, beférkőzve minden kulcsfontosságú helyre. Nem akadályozza sem az ormótlan test, sem pedig a hosszú vezeték sem abban, hogy minden talpalatnyi helyet feltakarítson.

Ráadásul nemcsak roppant praktikus, hanem egyfajta pluszként még esztétikus is. A formavilága kifejezetten modern, ezért egyszerűen jó ránézni. Nemcsak munka közben, hanem amikor éppenséggel a dokkolón várja az újabb feladatokat.

Kapcsolódó cikkek