Eljegyzési gyűrű – a nagyon fontos karika

Megosztás

Az eljegyzés minden lány álma. Nem mindenki a hercegről fantáziál, aki fehér lovon jön el érte, de azért adja meg a módját a lánykérésnek a reménybeli vőlegény. Bemutatjuk az eljegyzés legfontosabb kellékét, azaz az eljegyzési gyűrűt.

Legyen örök emlék

Legyen szó eljegyzésről vagy épp házasságkötésről, nagyon fontos, hogy olyan legyen maga az esemény, hogy arra mindig szívesen gondoljunk vissza. Természetesen nem kell túlzásokba esni, de azért legyen egy kis hangulata. Arról nem is beszélve, hogy a megfelelő eljegyzési gyűrű kiválasztása szinte minden vőlegénynek okoz némi nehézséget. Hiszen nem elég, hogy szép legyen a gyűrű, de el kell találni a színét, a benne foglalt kő színét és számát, és persze a legfontosabb, hogy mindez passzoljon a menyasszony mindennapi stílusához. Ehhez azért jól kell ismerni a másikat, vagy érdemes segítséget igénybe venni. 

Az eljegyzesigyuru.hu webáruháznál minden ékszer különleges és csodaszép, így biztosan leveszed a lábáról a kedvesedet. Ha mégsem találod meg az általad elképzelt darabot, akkor érdemes elgondolkodni a készítésen is. 

Tervezd meg a tökéletes eljegyzési gyűrűt!

Mivel maga a választás többnyire nehéznek bizonyul, így mindenképp érdemes figyelni a jeleket, vagy épp úgy terelni a beszélgetést a kedvessel, hogy körvonalazódjon, hogy milyen ékszerek nyerik el a tetszését. Ez sokat elárul a leendő gyűrű stílusáról és arról, hogy mondjuk a gyémántot vagy épp a színes drágaköveket preferálja-e. 
Amennyiben egy ilyen beszélgetés túl direktté válna, úgy érdemes inkább kerülőúton ügyeskedni, és bevonni a legjobb barátnőt. Hidd el, hamar meglesz a jó válasz. 

A tervezés folyamata sem bonyolult, de azért időigényes lehet. Hiszen valószínűleg megvan gondolatban a gyűrű színe, ami jelentősen befolyásolja az alapanyag választását. Egyáltalán nem mindegy, hogy sérülékeny ezüst, hideg csillogású fehérarany vagy épp luxusplatina az, amiből készül majd ez a fontos ékszer. 

Ugyanígy a kövek is igen széles palettán mozognak, a hamar fénytelenné váló cirkóniától kezdve a gyémánton át a színes drágakövekig. Ezek mindegyike kerülhet eljegyzési gyűrűbe, de ha mondjuk úgy érzed, hogy egy virágmintát készíttetnél színes és áttetsző kövekből, akkor az egészen más, mint egy készen kapható eljegyzési gyűrű. 

Hogy miért a gyémánt a legjobb? Megmondjuk! Mivel ez a legerősebb drágakő a világon, így nem meglepő, hogy a törhetetlen és örök szerelem igazi szimbólumává vált napjainkra. Számtalan csiszolási forma jellemzi a gyémántokat, melyek között mindenki számára meglelhető az ideális darab. Legyen szó sportos, modern vagy épp romantikus menyasszonyról, biztosan meglesz a tökéletes választás. 

Kapcsolódó cikkek