Néhány apróság, amitől csak jobb lesz minden!

Megosztás

Van néhány kellék, amitől sokkal élvezetesebb és nem mellékesen sokkal izgalmasabb is lehet a nemi élet. Ismerjük meg, hogy mik azok, amik feldobhatják az együttlétet!

A síkosító nem tabu

Bár még sokan akként kezelik, de egyáltalán semmi szégyellnivaló vagy épp furcsa nincs abban, ha egy pár síkosítót használ. Hiszen emberek vagyunk, bárkinél fennállhat olyan probléma, amivel nem igazán tud mit kezdeni, de azért szeretne együtt lenni a partnerével. Ilyen lehet a hüvelyszárazság, a klimax vagy akár lelki eredetű okok, amik miatt nem igazán sikerül elérni a behatoláshoz szükséges nedvességet. Ilyenkor lehet óriási segítség egy jó minőségű síkosító. 

Különböző alapok

Mint mindenben, itt is megkülönböztetünk többféle fajtát, ám azt le kell szögezni, hogy egyik sem rosszabb a többinél. Általában alapjuk szerint soroljuk őket különböző csoportokba, azaz vannak a vízbázisú, a szilikon alapú és az olaj alappal készült síkosítók. 

Akik óvszerrel védekeznek, lehetőleg kerüljék az olaj alapúakat, mivel azok kárt tesznek a latexben, így a gumi hatékonysága csökken. Lehetőleg ilyenkor az előbbi kettőből válogassatok!

Ha szeretitek vízben csinálni, akkor nyugodtan kísérletezzetek a szilikon alapúval. Mivel ezt kifejezetten a csúszós-tapadós helyzetekhez találták ki, így jobbat keresve se találhattok! Fontos tudni, hogy a víz nem oldja, így csak szappannal tudjátok leszedni. 

A legnépszerűbb a vízben oldódó változat, mivel nem hagy foltot, bárki, bármikor nyugodtan alkalmazhatja. Ideális választás minden alkalomra, kivéve persze a vízben való szexet.

Masszázsolajak egy kis pikáns erotikáért

Kevés lazítóbb dolgot tudunk elképzelni, mint egy fárasztó nap után hazaérve pihenni egy kicsit, míg a partnerünk egy lazító masszázsolajjal dolgozza végig a testünket. Ez szolgálhatja a fáradtság levezetését is, de lehet egy izgató bevezető a további programba. Ehhez számtalan variációja van a masszázsolajaknak, amik csak segítséget jelentenek egy egész testet behálózó simogatáshoz. Persze igazán erotikus csak abban az esetben lehet, ha már tisztában vagyunk az alapokkal, és persze alkalmazni is tudjuk azt. 

Az erotikus masszázsolajak kifejezetten olyan illatkombinációkban készülnek, amik pezsdítően hatnak a libidóra, és van bőven olyan is, amik afrodiziákumokat is tartalmaznak. Ehhez csak fel kell melegíteni a kezünkben egy kisebb adagot, majd a partner bőrére kenve értágító hatással rendelkeznek. 

Remek előjáték, hogy végül egy szenvedélyes szexbe torkolljon az egész.

Ha fekeltették az érdeklődésed a különböző síkosítók és masszázsolajak, keresd bátran az Erotikasziget szexshopot, ahol garantáltan mindent megtalálsz, aire csak szükséged lehet!

Kapcsolódó cikkek