Ajándékozz élményt!

Megosztás

Napjainkban a növekvő arányú fogyasztási cikkek forgatagában már nem nagy dolog egy telefont, tabletet vagy egyéb hasznos tárgyat vásárolni. Azonban egyre ritkább az értékkel és mondanivalóval teli ajándék, ami többet mond minden szónál. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám, hogy komplett élményt ajándékozhatsz szeretteidnek? Kíváncsi vagy, miről is van szó?

Nemesi idill
Képzeld el az érzést, mintha száz kilométereket utaznál egy szokatlan, más világba. Egy különleges, belsőséges miliőt mindössze 15 vendég számára. Egy 7 szobás, igényes, apró kastélyhotelt, ami 3 hektár gyönyörű parkkal, Pajtaétteremmel, bio ételekkel, veterán autókkal várja vendégeit. Megelevenedik a régmúlt békés világának hangulata, valamint a családiasság és természetesség nyugalma járja át a környéket.

Ajándék Úrvezető jegy
Egy csillogó étteremben eléggé szokatlan, hogy veterán autókat alkalmazzanak díszletként, kivéve, ha egy pajtaétteremről van szó. Mit szólnál, ha autós kirándulást ajándékozhatnál? Egy Úrvezető jegy ajándékutalvánnyal a megajándékozottat a sofőr többedmagával viszi el kirándulni, piknikezni a kiválasztott veterán autóval, esetleg Teslával.

Koszt és kvártély
Ajándékozz nyaralást, romantikus hétvégét vagy bármilyen más alkalomból változatos programot, hogy emlékezetessé tedd a pillanatot!

Például lehetőséget adhatsz egy üdítő futáshoz, amely sokszínű terepen lebonyolítható. Az eldugott földutak, falusi utak, majd a tájfutás vizek mentén szemet gyönyörködtető aktív pihenést nyújtanak. Egyenesen 8 db 5-42 km közötti csillagtúraszerű futókör várja a sportolókat, ezekből 2 félmaraton, egy maraton. A navigációt applikáció segíti.

Szintén jó ötlet a kerékpártúra ajándékozása, amely során Tolna csodás rejtett vidékein barangolhatnak a kerékpározók. 11 db vegyes burkolatú és 9 db csillagtúra várja a merész vállalkozókat, amelyek többnyire 30-124 km közöttiek, de többségük 50-70 km közötti távot foglal magába. A túraútvonal hozzáférést megérkezéskor kapja meg mindenki, illetve további 4 professzionális trekking / city bike kerékpárt, 2 db e-bike-ot bérelhetsz. A saját bringákat pedig zárt kerékpártároló várja.

A vad szellemű embereknek ideális egy motoros túra. A Tolnában, a Toszkánát idéző kanyargós utakon 9 db országúti túra, valamint 8 db vegyes útburkolatú túra élhető át. Fedett tároló, telefonos app és számos látnivaló segíti a szórakozást.

Családi “tematika”
Az ajándékcsomag egyértelműen, az ajándékozott személytől függ. Megajándékozhatod szüleidet egy utalvánnyal, hogy a gyermekkori emlékeiket élhessék újra.

Urak, romantikus, intim, finom ízlésű pillanatokkal lephetitek meg szívetek hölgyét.

De a hölgyek is mosolyt csalnak a kiválasztott férfi arcára, az étteremben található veteránautó-gyűjtemény segítségével.

Ha érdekelnek az ajándék pillanatok, akkor még többet megtudhatsz róluk az Apponyi Kiskastély weboldalán!

Kapcsolódó cikkek