Javításból jeles!

Megosztás


2019-ben az iPad bevezetése gyakorlatilag meghatározta a piacot. Az első igazi tabok voltak, amiket az emberek tényleg meg akartak vásárolni. A technológia és a változatosság bravúros összekapcsolása egy olyan készüléket eredményezett, amely lépést tart a fogyasztói igényekkel. De sajnos minden szépnek vége egyszer, és előfordulhat, hogy meghibásodik készülékünk. Ha mindez kicsit kínainak tűnt, sebaj, most megmutatjuk, mitől olyan különlegesek ezek a termékek, és miért kapott jeles osztályzatot szervizelésük.

Egyszerű kezelhetőség
A könnyen kezelhető felület mellett nagy előnye még, hogy testreszabható, kényelmesen, egyszerűen kiismerhető a belső rendszere. Igazán sajátos elemeket, kiegészítőket kínál a mindennapi használathoz.

Stabilitás
Az iOS kizárólag az Apple márkájú termékeken futó, eléggé zárt operációs rendszer. Nem lehet például csak úgy összecsatlakoztatni egy PC-vel vagy fájlokat másolgatni rá. A felhasználóknak van egy speciális piaca, az AppStore, ahonnan bárki letöltheti az ingyenes és a fizetős alkalmazásokat egyaránt. Hiába a zárt rendszer, mégis óriasi ezen készülékek eladási aránya a piacon, mivel ez egyfajta biztosíték a felhasználóknak, hogy a rajta futó programok biztonságosak és stabilak.

Professzionális szerviz
Milyen egy jó iPad szerviz? Mindenekelőtt hű a nevéhez! Professzionális ellátást, elhivatottságot és rugalmasságot nyújt a készülék felhasználóknak. Minőségi, magyar alkatrészek kerülnek hozzájuk beszállításra, és még a garanciális szolgáltatásokat sem veszik félvállról! Megfizethető, de reális árakon dolgoznak, és igyekeznek minden igényhez alkalmazkodni. Valahogy így tudnánk elképzelni az optimális választást.

Nézzük az iPad mini 1 példáján keresztül bemutatva, hogyan érintik az egyes meghibásodások a készüléket.

Ha megrepedt, esetleg betört vagy nem érzékel a készüléked érintőképernyője, akkor sajnos ki kell cseréltetni ezt az alkatrészt.

Amennyiben nem ad képet az LCD kijelző, netalán ez is betört és megrepedt, ilyenkor LCD csere ajánlott.

Amikor azt érzékeled, hogy hirtelen felmelegszik, gyorsan merül, esetleg bizonyos százaléknál ki is kapcsol az iPad, valószínűleg az akkumulátorral lesznek gondok. Mielőbb vidd el kicseréltetni!

Ügyelj a készülék belső állapotára is! Egy szoftverfrissítés sosem árt, de lehetőség van adatmentésre, visszaállításra is.

A pontos megállapítások érdekében mindenképpen mutasd meg egy szakembernek is! Az iPhone Professzor például, szervizelésből “jelesen vizsgázott”, megannyi iPad típus esetében. Ha biztos szakértelemre vágysz, ne bízd a véletlenre!

Kapcsolódó cikkek