Megszökött a BAZ megyei gyermekotthonból egy fiú, akit a rendőrök megtaláltak és brutálisan megverték

Megosztás

Ha mindez nem lenne kellőképpen borzalmas, a megvert 17 éves fiút még magára is hagyták egy kietlen területen a fagypont körüli hőmérsékletben, cipő nélkül. Az ózdi rendőrkapitány azonban szerencsére arrafelé járt, neki köszönhetően pedig fel is göngyölítették a döbbenetes bűnügyet.

Csütörtökön tárgyalták a Debreceni Törvényszéken annak a két korábbi rendőrnek az ügyét, akiket azzal gyanúsítanak, hogy három évvel ezelőtt Ózdon a város szélére vittek, megvertek, majd a téli hidegben cipő nélkül a senki földjén magára hagytak egy gyermekotthonból elszökött 17 éves fiút – derül ki az RTL Híradó riportjából.

A 0 fokban egy kietlen területen magára hagyott fiút a véletlenek furcsa összjátékának köszönhetően a civilben épp arra járó ózdi rendőrkapitány találta meg. Ez hozzájárult az eset gyors feltárásához is. Az előkészítő ülésen az ügyészség azt indítványozta, hogy a sértett sanyargatásával elkövetett jogellenes fogva tartással és súlyos testi sértés kísérletével vádolt rendőr beismerés esetén öt évet kapjon.

A jelenlévő vádlott – társa külföldi munkavégzésre hivatkozva nem jelent meg a tárgyaláson – ezt nem fogadta el. Azt mondta, vallomást később tesz majd. (via Hvg.hu)

Az RTL Híradó riportja:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek