Majd kiesett az autóból a részeg borsodi sofőr – videó

Megosztás

Az Üvegtigris című filmbe illő jelenetet látva, el sem tudjuk képzelni, hogyan tudott egyáltalán a megfelelő sávban maradni a férfi.

Rendkívüli felvételt tett közzé oldalán a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendőrség. A rövid videón egy imbolygó sofőr látható, akinek még az ülés is szemmel láthatóan nehezére esik.

A hatályos Btk. alapján az ittas vezetésért kiszabható pénzbüntetés minimális összege 30.000 Ft, maximuma pedig akár 270.000.000 Ft is lehet, melyet egynapi alaptételből szoroznak fel a bűncselekmény súlyosságával arányosan.

A borsodi eset itt megtekinthető:

Figyelem! Egy hetes közúti ellenőrzés! Figyelem! No drog❗️No alcohol❗️No police❗️ | Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség | Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség · Original audio

Figyelem! Egy hetes közúti ellenőrzés! Figyelem! No drog❗️No alcohol❗️No police❗️. Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei rendőrség · Original audio

A borsodi rendőrök folyamatosan ellenőrzik az autósok vezetésre alkalmas állapotát. A megye útjain május 27. és június 2. között történt közúti közlekedési balesetek során egy esetben volt ittas sofőr az okozó. A járőrök az adott időszakban ugyanakkor tíz ittas állapotban a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még közúti közlekedési balesetet okozhattak volna.

A kiemelt fotó illusztráció egy 2019-es esetről, amikor a sofőr szó szerint kiesett az autóból a rendőrségi ellenőrzés közben. Azt mondta, hogy csak a közeli kocsmáig akart menni.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek