Bemutatjuk Orosz Bernadettet a 8-as választókerület képviselőjelöltjét

Orosz Bernadett

Megosztás

 Hiszek a közösség erejében és Miskolc felemelésében.” Orosz Bernadett közéleti aktivista, hatgyermekes édesanya és kétszeres nagyszülő Miskolc 8-as számú választókerületében indul el a városrész lakosainak képviseletéért.

Miért döntött a politikai szerepvállalás mellett?

Sok évnyi tapasztalattal rendelkezem, melyet – felelősséget vállalva – kihívással teli környezetben szereztem. 2019-ben egy esemény miatt az életem véglegesen megváltozott. Azóta kitartóan küzdök a családon és kapcsolaton belüli erőszak ellen.

Milyen eredményt hozott ez a kitartás?

Eddigi munkámat számos közéleti díjjal jutalmazták. A 2019-es és 2020-as évben vettem át a SZABAD-díjat, amelyet a Társaság a Szabadságjogokért jogvédő szervezet által felkért bírálóbizottság ítélt oda.

A város mely megoldásra váró problémáját tartja legfontosabbnak?

Ingatlanszakértőként naponta szembesülök azzal, hogy a családoknak mekkora kihívást jelent elérni Miskolcon a mindenki által vágyott, biztonságot adó fészket. Nőként különösen fontos számomra, hogy ez széles körben elérhető legyen, ezért városi szinten támogatom a bérlakásépítési programot. Képviselőként sürgetni fogom annak az elgondolásnak a kidolgozását, amely előmozdítja Miskolcon is az elérhető lakhatás kérdését, hogy a város erős, kiszámítható és biztos jövőt nyújtson mindekinek aki büszke arra, hogy itt született és szüleihez, nagyszüleihez hasonlóan itt akar élni.

Egy korábbi cikkünkben egyébként hosszabban is írtunk Orosz Bernadettről, ezt itt olvashatja.

Ha kíváncsi Miskolc többi választókerületének képviselőjelöltjeire is, itt találja meg őket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek