Elektromos roller pancsolt a Szinvában

Megosztás

Csütörtök reggelre egy roller kötött ki a Szinva-patakban a Kiss Ernő út szomszédságában. Korábban is volt már eset arra Miskolcon, hogy rollert rongáltak, a mostani azonban kirívónak bizonyul.

2023 nyarán állt “szolgálatba” 300 darab elektromos roller Miskolc utcáin. Sokan alkalmazzák és élvezik ezt a közlekedési formát és bár vannak negatív esetek, többségében lelkiismeretesen vannak használva az eszközök. Volt már azonban olyan, aki ittasan vette igénybe a bérelt rollert, valaki megrongált egy járművet, mint ahogy az az alábbi fotón is látható. Februárban a Borsod24 arról számolt be, mik a fenntartó tapasztalatai Miskolcon az elmúlt bő fél évvel kapcsolatban.

Egy megrongált roller közelről – láthatóan hiányzik róla néhány kiegészítő

Csütörtök reggel az egyik miskolci közösségi csoportban osztották meg azt a fotót, amin az látható hogy a Szinva-patakban hever egy roller.

Bennünk is több kérdés felmerült, így felkerestük Lendvai Tímeát, a TIER Hungary Mobility Kft. ügyvezetőjét.

“Az ilyen esetek két módon is belejelenthetők: vagy az alkalmazásunkon keresztül lehet a nap minden órájában chatelni egy magyar ügyfélszolgálati munkatársunkkal, vagy pedig emailt lehet írni az ügyfélszolgálatunknak” – mondta Lendvai a Borsod24-nek. “Nem mondanám kiemelkedőnek a rongálások számát Miskolcon, de olyan problémánk még nem volt, amit ne tudtunk volna megoldani, orvosolni. Ez a mostani eset talán a legkomolyabb.”

Az ügyvezetőtől megtudtuk, ezek a rollerek igencsak strapabíróak, nehéz bennük kárt tenni. A töltésükért, szervizelésükért, mozgatásukért egy alvállalkozó felel, gyakorlatilag ő a teljes flotta üzemeltetője.

Fotók: Facebook

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek