Bemutatjuk Hanyu Hajnalkát, a 2-es választókerület jelöltjét

Megosztás

“Ugyan a környezetünk a jelenünk, amelyben élünk, de ez a gyermekeink jövője, nem mindegy, hogyan vigyázunk rá” – bemutatjuk Hanyu Hajnalkát, aki a 2-es választókerületben, Martinkertváros és Szirma képviseletéért indul az önkormányzati választáson.

Mit tudhatunk önről, miért döntött úgy, hogy elindul a körzet képviseletéért?

Hanyu Hajnalka vagyok, Miskolcon születtem, tanultam, dolgozom és élek, két gyermekem van. Pszichológiai tanulmányokat folytattam, és ez erősítette az empátiámat, sőt, a munkámban is nagy segítség: egy multinacionális vállalat értékesítési vezetőjeként kell több szempontot mérlegelnem és döntéseket hoznom. 

Amióta csak az eszemet tudom, mindig fontos volt számomra a közösség képviselete és támogatása. Zöldértékeket valló emberként tudom: bár a környezetünk a jelenünk, amelyben élünk, de ez a gyermekeink jövője, nem mindegy, hogyan vigyázunk rá, mit és hogyan hagyunk örökül számukra. 

Azért döntöttem úgy, hogy képviselőjelöltként a 2-es körzetben indulok a június 9-ei választásokon aDemokratikus Koalíció (DK), aMagyar Szocialista Párt (MSZP), a Párbeszéd- a Zöldek Pártja (PM) és az LMP -Magyarország Zöld Pártja (LMP) támogatásával, mert ezer szállal kötődöm ehhez a közösséghez. 

Mik a legfontosabb problémák a körzetben és min kíván javítani, ha megválasztják?

Szirma és Martinkertváros csodálatos és különleges része Miskolcnak — egyedi örömökkel és problémákkal. Fontos számomra, hogy javuljanak a szolgáltatások a körzetben. Út- és járdafelújítások, parkosítás és virágosítás, biztonságos játszóterek tehetik még élhetőbbé ezt a városrészt. Célom, hogy olyan közlekedés álljon az itt élők rendelkezésre, amellyel könnyen bejuthatnak Miskolc belvárosába és más városrészeibe. 

Hiszek a közösség erejében, ezért képviselőként célom, hogy Miskolcon újra felélesszük a részönkormányzatokat, így amellett, hogy közelebb kerülhetünk egymáshoz, közösen dönthetünk arról, milyen fejlesztések, beruházások valósuljanak meg a városrészben. 

Önökért kívánok dolgozni a jövőben, kérem, szavazatukkal támogassanak a június 9-ei választásokon! 

Ha kíváncsi Miskolc többi választókerületének képviselőjelöltjeire is, itt találja meg őket.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek