Élő TV vitára hívta a polgármesterjelölteket Dr. Barkai László

Megosztás

Dr. Barkai László arra kéri fel a miskolci önkormányzati tulajdonban lévő MIKOM Kft. vezetését és munkatársait, hogy június 7-én, pénteken rendezzék meg a miskolci polgármesterjelöltek nyilvános televíziós vitáját. Nyílt levelében – amelyben a miskolci polgármesterjelölteknek is ír – a következőképpen fogalmaz:

Tisztelt Polgármesterjelöltek! Tisztelt MIKOM!

Ezúton szeretném megkérni a MIKOM Kft. vezetését és munkatársait, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, szíveskedjenek megszervezni a miskolci polgármesterjelöltek nyilvános TV vitáját, az aHang csütörtökre szervezett fórumait követő időpontra, ha javasolhatom péntek délutánra.

Nem zárkózom el a miskolci polgármesterjelölti vitától, sőt szeretném azt. Minden más állítás hamis és az azt terjesztőt minősíti.

A polgármesterjelölti vitának akkor látom értelmét, ha azon Tóth-Szántai József is részt vesz. Minden kutatási eredmény azt támasztja alá, hogy ő megkerülhetetlen szereplője a választásnak.

Addig is arra kérem Varga Andreát, hogy szíveskedjen érdemben válaszolni az Összefogás Miskolcért pártjai által felé feltett egyelőre 8 kérdésre, mert ennek hiányában a hitelesség vesztés okán azt gondolom, hogy nincs miről vitáznunk. Felmerül még az is, hogy a vita első részét a kérdések újbóli feltételére, a bizonyítékok megbeszélésére kell sajnálatos módon fordítanunk.


Tisztelettel
Dr. Barkai László
polgármesterjelölt

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, csütörtökön a polgármesterjelöltek csütörtökön 16 órakor az Erzsébet téren az aPont Miskolc és a Borsod24 közös eseményén ismerethetek elképzeléseiket a város jövőjével kapcsolatban. További részleteket itt olvashat.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek