Teljesen megújul a tópart Ózdon – így fog kinézni

Megosztás

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere számolt be Facebook-on arról, hogy teljes megújuláson fog átesni a tópart. A bejegyzésében a látványterveket is bemutatta.

“Fél évszázados lemaradásban vagyunk ami a tavat illeti! Sajnos sosem foglalkozott senki ezzel a kinccsel, ami városunk szívében van!” – kezdte bejegyzését a polgármester.

Ezt a lemaradást kívánja most behozni a városvezetés, ezért egy olyan fejlesztés veszi kezdetét, ami egy igazi nyugodt, természetközeli kikapcsolódási lehetőséget fog kínálni mind az ózdiaknak mind a városba látogatóknak.

A polgármester bízik benne, hogy ez a fejlesztés új lendületet adhat Ózdnak és további beruházások fogják követni. Példaként említette, hogy ezután jobb lehetőség lesz egy hangulatos tóparti étterem kialakítására, esetlegesen apartman házakra a közelben.

Janiczak Dávid tájékoztatás szerint a munka néhány héten belül elkezdődhet a területen. A fejlesztésre egyébként TOP PLUSZ pályázaton elnyert forrás ad lehetőséget, melyet a kollégákkal közösen dolgozott ki.

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg:

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek