Különleges vendég rohangászott a Centrum környékén a hétvégén

Megosztás

Miért pont ne Miskolcon történne ilyesmi? Egy tyúk mászkált fel-alá szombaton a Centrumnál jó ideig, ameddig meg nem fogták és vissza nem került a helyére. Van, aki KFC-menekültnek nevezte el.

Attila adott arról hírt, hogy hétvégén, pontosabban a szombati napon ez a tyúk sétált a centrum környékén, sokan ledöbbenten figyelték a tyúkot, ahogy a kép készítője is. A séta időnként átváltott gyorsabb menekülésbe, de végül sikerült visszaszereznie az állatot a tulajdonosnak.

Mondani sem kell, hogy az internet népe a helyi csoportban közzétett információ és kép láttán rögtön elszabadult. Annyit sikerült még megtudni, hogy Ferike a tyúk neve és kiszökött, de viszonylag gyorsan meg is fogtak és visszakerült a helyére. Mások sokkal humorosabbra vették a figurát, hát miért ne pont Miskolcon történne ilyen.

Van, aki szerint KFC menekült, mások szerint a kínai rendőröknek nem tetszett a jelenléte és inkább létszámleépítésbe kezdtek. Olyan hozzászóló is akadt, aki azt mondta, hogy ez egy igazi borsodi tyúk, mert még a villamos sem állíthatja meg – utalva ezzel az elmúlt bő másfél-két évben történt elképesztő számú villamosbalesetre, ahol sosem a villamos volt a hibás, az autósok és a gyalogosok valahogy sosem vették észre az apró járművet.

Talán a legjobban pedig ez a megjegyzés fedheti a valóságot: Elege lett a sok barom… fiból. Mi milyen címet, illetve képaláírást adnánk az eseménynek?

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek