Márciusban kezdődhet a JYSK, DM és a KIK építése Ózdon

Megosztás

Janiczak Dávid, Ózd polgármestere Facebook-oldalán tájékoztatta a lakosságot a legfrissebb információkról. A polgármester a napokban személyesen egyeztetett a beruházóval a városházán, így pedig sok fontos információ kiderült a készülő beruházásról.

Janiczak Dávid azt írja közösségi oldalán, hogy a beruházó tájékoztatása szerint Jelenleg folyamatban van a kiviteli tervek elkészítése, és várhatóan márciusban elkezdik az építkezést a területen. Az is kiderült, hogy összesen 120 férőhelynyi parkoló bővítéssel is jár a fejlesztés.

Az építkezés befejezésével és az engedélyek megszerzése után költözhetnek be az üzletek, és ekkor kezdődik majd a toborzás is a munkavállalókat illetően, a nyitás pedig november hónapra van tervezve. Az előzetesen kalkulált munkaerő igény a JYSK esetében 10-12 fő, a KIK és a DM egyenként 6-8 fővel, tehát összesen 22-28 fővel indulhat el a három üzlet” – írta bejegyzésében Janiczak Dávid.

A polgármester arról is tájékoztatott, hogy az épületben most úgy néz ki, hogy a 2600m2-es összterületből szabadon maradt egy 150m2-es helyiség, melyre még várják vállalkozók jelentkezését. Az érdeklődők az alábbi elérhetőségen vehetik fel a kapcsolatot a beruházóval: [email protected]

Korábban arról is beszámoltunk, hogy Janiczak Dávid bejelentette, hogy függetlenként újraindul a polgármesteri pozícióért. Erről ide kattintva olvashatnak részletesen.

Kapcsolódó cikkek