Teljes pályazár vasárnap az M30-as autópálya egyik szakaszán

Megosztás

Egy meghibásodott portálszerkezet bontását végzik, a munkálatok és így a lezárás várhatóan vasárnap estig tartanak.

Vélhetően az elmúlt hetek szokásosnál csapadákosabb időjárása miatt, az M30-as 36-os km-ben, Arnót közelében, a változtatható jelzésképű táblát (VJT) tartó szerkezet a helyéről elmozdult (a rézsű megcsúszása miatt). Ezért teljes pályazár került kiépítésre, így az M30-as, a 30-as és 40-es km között nem használható – adta hírül még szombat éjszaka a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hivatalos Facebook-oldala.

“A problémát azonnal jeleztük a még garanciális útszakasz kivitelezőjének, aki a lehető leggyorsabban, már vasárnap reggel elkezdi a szükséges munkálatokat. A pályazár ideje alatt a 3-as főút használható kerülőútként” – írják.

Az esetről az Útinform is beszámolt, az ő tájékoztatásukból az is kiderült, hogy a pályazár várhatóan vasárnap estig lesz érvényben:

“Az M30-as autópályán, a 30-as és a 40-es km között mindkét irányban pályazárat vezettek be, mert egy meghibásodott portálszerkezet bontását végzik. Kerülni Miskolc és Szikszó között a 3-as főúton lehet. A forgalomkorlátozás várhatóan ma estig lesz érvényben.”

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek