Hogyan válaszd ki a számodra legideálisabb játékszert?

Megosztás

Bár a legtöbb ismerősöd valószínűleg próbálja elhitetni veled, hogy egy bizonyos játékszer használata szegénységi bizonyítvány, de egy sokoldalúan használható kellék rendkívül módon képes megfűszerezni az életedet.

Persze csak akkor, ha a SZEXSHOP.hu különböző típusú vibrátorai közül egy olyan eszközt sikerült választanod, amely leginkább megfelel az elképzeléseidnek és az igényeidnek. A mai cikkünkben pedig ehhez nyújtunk neked némi segítséget.

Milyen típusai érhetők el?

Elsőként talán az egyszerű formatervezéssel és a kiváló rezgésvezető anyagok felhasználásával készülő, klasszikus rúdvibrátorokat említenénk meg, amelyek közkedveltségének legfőbb oka a letisztultság és az erős rezgés. De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a méret és szín tekintetében is óriási a választék.

Aztán ott vannak még a G-pont vibrátorok, amelyeket úgy alakítottak ki, hogy maximálisan igazodjanak a női test anatómiájához. A segítségével tehát könnyebben elérhetővé válik a tested egyik legérzékenyebb gyönyörszerző foltja, amely hozzájárul az intenzívebb és az erőteljesebb kielégüléshez.

Ha még kezdő vagy a vibrátorok világában, akkor ebből a típusból célszerűbb inkább a kicsit ruganyosabb anyagú, kisebb méretű változatokat választanod, és ha már szereztél némi tapasztalatot, akkor áttérhetsz a keményebb, szilárd anyagú, szolidabb méretű, de hangsúlyos fejjel ellátott kényeztetőkre is!

Ha pedig egy valódi hús-vér pénisz látványára vágysz ahhoz, hogy izgalomba gyere, akkor a speciális szerkezetű, élethű anyagú, vibrációval felszerelt műpéniszek jelentik számodra az ideális megoldást, amelyek amellett, hogy hajlékonyak, könnyedén átveszik a test melegét is. Kezdőként ebből a típusból is érdemes a szolidabb darabokat választanod, és ha már belemelegedtél a dologba, akkor választhatsz komolyabb méretű dildókat is.

Mivel működjön?

Amennyiben a fentebb említett típusok közül az első kettő valamelyikére esik a választásod, akkor a következő kérdésként az merülhet fel, hogy mivel működjön.

A legtöbb ilyen modellt általában elem vagy akkumulátor hajtja, ami abból a szempontból előnyös, hogy bármikor rázendíthetsz, ha úgy tartja kedved, de megvan az a hátránya, hogy egy bizonyos idő után lemerülnek.

Ezzel szemben a konnektorba dugható vibrátor addig tart, ameddig te akarod, de sajnos helyhez kötött, ami nem mindig szerencsés dolog.

Mennyit bír a pénztárcád?

Mivel a vibrátorok ára 3-4 ezer forinttól indul, és elérheti akár a 80-90 ezer forintot is, így végső tényezőként azt is figyelembe kell venned, hogy mennyit tudsz rászánni az új tökéletes “szeretődre”.

Egy extra gondolat a végére: önkielégítést végezni egyáltalán nem ciki dolog, az orgazmus ugyanis sokkal magabiztosabbá és egészségesebbé tesz. Jobb lesz tőle a hangulatod, mélyebben tudsz majd aludni, nem mellesleg pedig a medencefenék izmaira is jótékony hatással lehet, mivel ugyanazokat az izmokat dolgoztatja meg, mint a Kegel-gyakorlatok.

Kapcsolódó cikkek